Kangaroo - om hur man finner glädje på jobbet

Orginaltitel:
Kangaroo

Längd:
7 min

Köppris:
5 200 kr

Hyrpris:
7 dagar dvd, 2 500 kr

Påseende:
Finns för påseende kostnadsfritt i 14 dagar. Kund betalar returporto.

Trailer:
Ej tillgänglig.
Filmtext:
Dooley har förlorat hoppet. Inte för att han är deprimerad...han är bara inte så "hoppfull" på jobbet. Han söker upp Valmay, koalan som är specialist på att motivera andra. Dooley anser att högre lön och befordran kommer att öka hans hoppvillighet.

Men Valmay berättar för honom om de senaste vetenskapliga rönen. Det överraskande är att genom att bry sig om andra och hjälpa dem blir du lyckligare!

Genom en rad övningsupgifter hjälper Valmey Dooley att inse hur han kan tillämpa denna enkla princip i sitt arbete. Genom att bry sig om kunder och stödja kompisar i teamet, upptäcker Dooley att han börjar må bättre...både mentalt och fysiskt. Han återvänder till sitt team för att dela med sig av detta starka budskap, och tillsammans kommer de på en mängd förslag på hur man kan förverkliga denna starka insikt.

Syfte/Målgrupp
Kangaroo är ett utmärkt hjälpmedel som kan användas i början av sammankomster och vid utbildning i kundservice, teamwork eller ledarskapsutbildning.
Utbildningen är avsedd för samtliga medarbetare och ledare i en organisation.

Utbildningspaketet består av:
  • DVD
  • Studiehandledning
  • CD-rom skiva med studiehandledning och PowerPoint-presentation med rätt att ändra, lägga till och ta bort.    Samtliga priser som anges ovan är exklusive moms och frakt.

  • Vi rekommenderar!

    Från konflikter till lösningar
    Utbildningsmaterialet Från konflikter till lösningar erbjuder utbildaren ett praktiskt verktyg för att kunna ge medarbetarna viktiga insikter och lära dem metoder att lösa konflikter...