FISH!

Orginaltitel:
FISH!

Längd:
17 min

Köppris:
7 400 kr

Hyrpris:
7 dagar dvd, 2 900 kr

Påseende:
Finns för påseende kostnadsfritt i 14 dagar. Kund betalar returporto.

Trailer:
Tillgänglig - Klicka här!
Filmtext:
I "FISH! I" träffar du de anställda på ”Pike Place Fish” som bevisat att det går att har roligt på jobbet - faktum är att det stimulerar kreativiteten ökar trivseln och höjer lönsamheten. Steg för steg går filmen igenom hur även ditt företag kan få hjälp till självhjälp genom att inta en helt ny attityd.

"En mycket inspirerande och användbar film om att ha rätt inställning. Och dessutom rolig! Klart användbar på kick-offer och personalmöten!"
Jan Sollander, Platschef,
Ericsson Business Consulting, Göteborg

Syfte/Målgrupp
Filmen visar hur varje medarbetare inom organisationen kan påverka sin arbetsplats positivt genom att välja en positiv attityd.
Resultatet blir både ett roligare arbete och innebär i ett längre perspektiv ökad lönsamhet för organisationen. FISH! I vänder sig till samtliga medarbetare, från dem som arbetar med kundkontakter och försäljning till ledningsgrupper och chefer.

Utbildningspaketet består av:
 • DVD-Film
 • Fish guide
 • Studiehandledning
 • CD-rom skiva med studiehandledning
  Samtliga priser som anges ovan är exklusive moms och frakt.

 • Vi rekommenderar!

  Vem sumpade ordern? Ny-version
  Det händer emellanåt att man förlorar en "säker" order. Filmen ”Vem sumpande ordern?” berättar om hur en säljare på ett företag försöker få in en stor och viktig order. I huvudsak lyckas säljaren bra, men hans arbete störs av ett antal ”mindre” misstag och felaktigheter hos företagets övriga medarbetare på andra avdelningar.