FISH!

FISH! filosofin består av en samling användarvänliga och praktiska hjälpmedel vilka stödjer er att skapa er egen arbetskultur, att stärka era interna relationer och utgör en hjälp att möta dagens utmaningar mer effektivt.

FISH! filosofin syftar till att stärka samarbetet inom organisationen, förbättra kommunikationen, höja servicegraden och därmed öka trivseln på arbetsplatsen.

FISH! Filmutbud

 • FISH!
  DVD - 7 400 (exkl. moms)

  I "FISH! I" träffar du de anställda på ”Pike Place Fish” som bevisat att det går att har roligt på jobbet - faktum är att det stimulerar kreativiteten ökar trivseln och höjer lönsamheten. Steg för steg går filmen igenom hur även ditt företag kan få hjälp till självhjälp genom att inta en helt ny attityd. - Läs mer.

 • FISH! - Håll visionen levande
  DVD - 7 400 (exkl. moms)

  Hur undviker en organisation att förlora sin vision? ”FISH! II - håll visionen levande” tar dig med till en arbetsplats där varje medarbetare tar ett personligt ansvar för företagets visioner; service, engagemang och att ha roligt på jobbet. För att uppnå detta följer man tre ledstjärnor - Åtagande, Delaktighet och Coachning. - Läs mer.

 • FISH! Tales - Bygga förtroende
  DVD - 4 400 DVD (exkl. moms)

  Tile Tech – takläggare i Tacoma, Washington – förändrar hela byggbranschen. De anställda har förbättrat sitt teamarbete, sin service och säkerhet genom att vara närvarande, lekfulla och uppmärksamma. - Läs mer.

 • FISH! Tales - Livstecken
  DVD - 4 400 (exkl. moms)

  Få ny energi! Personalen på sjukhuset Missouri Baptist Medical Center måste dagligen hantera stressiga situationer och utmaningar från komplicerade sjukdomsfall. Genom FISH! upplivades hela deras arbete och deras liv. Följ med in bakom skynket där du får se hur personalen lärde sig att fokusera på patienterna och varandra – oavsett hur tufft det kan vara... - Läs mer.

 • FISH! Tales - Rivstart
  DVD - 4 400 (exkl. moms)

  Den här Toyotahandlaren hade både de sämsta säljsiffrorna och den sämsta kundservicen i regionen. Måttet på personalens belåtenhet var så lågt att den inte ens kunde mätas. Duktiga medarbetare valde att sluta. Men när den nya ägaren introducerade FISH!-filosofin började det ske förändringar... - Läs mer.

 • FISH! Tales - Topp prestation
  DVD - 4 400 (exkl. moms)

  De anställda på Aspen Skiing Company engagerar sina gäster med energi, entusiasm och värme. Topp prestation visar hur du kan få 3 000 nöjda gäster varje dag genom att använda dig av FISH!-filosofin. Ledningen backade ett steg och lät medarbetarna bygga fi losofi n nedifrån och uppåt. En enkel inbjudan kan vara det bästa sättet att få folk att engagera sig i arbetet. - Läs mer.

 • Lärarhandledning - FISH! för skola
  DVD - 995 (exkl. moms)

  Baserat på en av världens mest använda utbildningsfilmer har nu FISH! för skola även kommit till Sverige! - Läs mer.

Gåvor & Presenter

Vi kan erbjuda dig som kund hos oss att få köpa följande saker i samband med dig FISH!-beställning.

 • FISH-pennor
  25 kr/st (exkl. moms)

  Dessa pennor är på ett framtagna på ett sätt som får dig att löpa hela FISH-linan ut.
  Pennorna är 21 cm långa och finns i färgerna lila, gul, orange och grön!

 • Bok: FISK 2 - Håll visionen levande! (FISH! Sticks)
  245 kr/st (exkl. moms)

  Att få till en förändring i en orginisation är lätt som en plätt - att sedan behålla förändringen är den stora utmaningen. Detta är uppföljaren till FISH! - Frigör kompetens och potential!

  Boken består av 102 sidor.

 • Mysiga gosedjur!
  Liten fisk - 185 kr (exkl. moms)

  Köp dig en maskot till skrivbordet som ständigt påminner dig om de olika budskap som FISH! ger dig och ditt företag! Mycket uppskattad som gåva efter avslutad utbildning!

  Fisken Pete finns i en mängd olika färgkombinationer.

 • FISH! Pins
  45 kr/st (exkl. moms)

  Glädj en vän eller kollega med någon utav våra pins. Kan också användas som ett utbildningstecken.

  Pins finns i de olika färgerna lila, gul, röd och grön.