Vem sumpade ordern? Ny-version

Orginaltitel:
Who killed the sale?

Längd:
23 min

Köppris:
6 800 kr

Hyrpris:
7 dagar dvd, 2 900 kr

Påseende:
Finns för påseende kostnadsfritt i 14 dagar. Kund betalar returporto.

Trailer:
Ej tillgänglig.
Filmtext:
Det händer emellanåt att man förlorar en "säker" order. Filmen ”Vem sumpande ordern?” berättar om hur en säljare på ett företag försöker få in en stor och viktig order. I huvudsak lyckas säljaren bra, men hans arbete störs av ett antal ”mindre” misstag och felaktigheter hos företagets övriga medarbetare på andra avdelningar.

Varje litet misstag är i sig inte så farligt, men sammantaget leder det till att företaget förlorar sin viktiga order… Alla är lika skyldiga till den missade ordern. Originalfilmen är världens mest sålda utbildningsvideo!

Syfte/Målgrupp
Filmen syftar till att visa betydelsen av en väl fungerande organisation där alla medarbetare tar ansvar för kvalitet i sitt arbete och därmed ger god kundservice. Denna berömda klassiker i ny version har ett budskap till alla på ett företag - från chef till vaktmästare. Målgrupper är bl.a. kundvårdsavdelningar, medarbetare med kundkontakter, säljare och säljledning, men alla medarbetare har nytta av budskapet i filmen för att förstå sin roll i helheten.

Utbildningspaketet består av:
- DVD
- Studiehandledning - Utbildarens Handbok och cd-romskiva med Utbildarens Handbok (Word) och OH-bilder (PowerPoint-presentation) med rätt att ändra, justera, lägga till och ta bort.
Samtliga priser som anges ovan är exklusive moms och frakt.

Vi rekommenderar!

Haltande relationer - Om att bemöta kunder
Detta är historien om Dave Manning, en ohyfsad, tanklös taxichaufför som helt saknar begrepp om vad kundvård är. Ödet spelar dock Dave ett elakt spratt när han skadar sin fot. Helt plötsligt blir han beroende av andra.