Vem sumpade ordern? Ny-version

Orginaltitel:
Who killed the sale?

Längd:
23 min

Köppris:
6 800 kr

Hyrpris:
7 dagar dvd, 2 900 kr

Påseende:
Finns för påseende kostnadsfritt i 14 dagar. Kund betalar returporto.

Trailer:
Ej tillgänglig.
Filmtext:
Det händer emellanåt att man förlorar en "säker" order. Filmen ”Vem sumpande ordern?” berättar om hur en säljare på ett företag försöker få in en stor och viktig order. I huvudsak lyckas säljaren bra, men hans arbete störs av ett antal ”mindre” misstag och felaktigheter hos företagets övriga medarbetare på andra avdelningar.

Varje litet misstag är i sig inte så farligt, men sammantaget leder det till att företaget förlorar sin viktiga order… Alla är lika skyldiga till den missade ordern. Originalfilmen är världens mest sålda utbildningsvideo!

Syfte/Målgrupp
Filmen syftar till att visa betydelsen av en väl fungerande organisation där alla medarbetare tar ansvar för kvalitet i sitt arbete och därmed ger god kundservice. Denna berömda klassiker i ny version har ett budskap till alla på ett företag - från chef till vaktmästare. Målgrupper är bl.a. kundvårdsavdelningar, medarbetare med kundkontakter, säljare och säljledning, men alla medarbetare har nytta av budskapet i filmen för att förstå sin roll i helheten.

Utbildningspaketet består av:
- DVD
- Studiehandledning - Utbildarens Handbok och cd-romskiva med Utbildarens Handbok (Word) och OH-bilder (PowerPoint-presentation) med rätt att ändra, justera, lägga till och ta bort.
Samtliga priser som anges ovan är exklusive moms och frakt.

Vi rekommenderar!

FISH! Tales - Rivstart
Den här Toyotahandlaren hade både de sämsta säljsiffrorna och den sämsta kundservicen i regionen. Måttet på personalens belåtenhet var så lågt att den inte ens kunde mätas. Duktiga medarbetare valde att sluta. Men när den nya ägaren introducerade FISH!-filosofin började det ske förändringar...