Coacha för framgång

Orginaltitel:
Coaching for Success

Längd:
17 min

Köppris:
5 800 kr

Hyrpris:
3 dagar dvd, 2 500 kr

Påseende:
Finns för påseende kostnadsfritt i 14 dagar. Kund betalar returporto.

Trailer:
Ej tillgänglig.
Filmtext:
Filmen låter oss ta del av erfarenheterna från två "coachingpar": Derek är en intelligent och erfaren tidningsman som hunnit ganska långt i karriären. Han har svårt att acceptera att bli coachad av Jenny - expert på det nya datasystemet - som är yngre, kvinna och har lägre befattning...

Det andra paret består av Paul och Jill. Paul coachar Jill tillbaka till ett yrkesverksamt liv efter en längre tids frånvaro. Han bygger upp hennes självförtroende och stärker hennes färdigheter.

Filmen består av en huvudfilm (del A) och videohandledning (del B) för förberedelser, uppföljning, undvikas för att man ska nå förväntade resultat och inte låta kvalitetsarbetet rinna ut i sanden. Filmen vänder sig främst till ledning och chefer men även team i organisationer som står inför större förändringar.

Utbildningsmaterialets innehåll:
  • DVD-film

    Samtliga priser som anges ovan är exklusive moms och frakt.

  • Vi rekommenderar!

    FISH! - Håll visionen levande
    Hur undviker en organisation att förlora sin vision? ”FISH! II - håll visionen levande” tar dig med till en arbetsplats där varje medarbetare tar ett personligt ansvar för företagets visioner; service, engagemang och att ha roligt på jobbet. För att uppnå detta följer man tre ledstjärnor - Åtagande, Delaktighet och Coachning.