Mönster som styr - Paradigmer

Orginaltitel:
Business of Paradigms

Längd:
39 min

Köppris:
6 400 kr

Hyrpris:
3 dagar dvd, 2 500 kr

Påseende:
Finns för påseende kostnadsfritt i 14 dagar. Kund betalar returporto.

Trailer:
Ej tillgänglig.
Filmtext:
Joel Barker förmedlar sin erfarenhet och sina tankar om paradigmernas makt över våra liv och vår utveckling. Med en rad konkreta exempel från historien och nutid – enkla som omvälvande - ger han tittaren en djup förståelse för paradigmernas styrka och effekten när någon lyckas bryta mot dem...

Barker menar bl.a. att ett paradigm är en uppsättning regler och värderingar som gör två saker: sätter gränser och talar om hur man ska lösa de problem som uppstår inom själva paradigmet.

Syfte/Målgrupp
Filmen ska ge organisationen och dess anställda förståelse för varför förändringsarbetet ofta är så svårt, och hur det kan underlättas. Du får ”nycklar” till hur man förbättrar utvecklings- och uppfinningsprocesser, samt hur man skapar nya mönster eller paradigmer för olika branscher och organisationer.

Utbildningspaketet består av:
- DVD film

Samtliga priser som anges ovan är exklusive moms och frakt.

Vi rekommenderar!

Ledarskapsgurkorna
Det kan vara svårt att definiera vad som är bra ledarskap och ändå har vi en alla en idé om vad det innebär att vara en god ledare. Om vi har tur så har vi själva upplevt en stark, effektiv ledare. I skolor, lag, klubbar, professionella organisationer, på jobbet, ja till och med bland våra vänner och familjer finns ofta exempel på en ledare som utmärker sig från resten.