Vem snodde osten?

Orginaltitel:
Who moved my cheese?

Längd:
29 min

Köppris:
5 900 kr

Hyrpris:
7 dagar dvd, 2 900 kr

Påseende:
Finns för påseende kostnadsfritt i 14 dagar. Kund betalar returporto.

Trailer:
Ej tillgänglig.
Filmtext:
Vem snodde osten är en saga om två möss och två människor som förirrar sig i en labyrint på jakt efter ost. När mössen å sin sida och människorna
å sin funnit ost, är de nöjda och glada fram till dess att ostportionerna blir mindre och mindre.
Dessa fyra individer representerar hur olika personlighetstyper reagerar i denna situation.

En av mössen är omvärldsorienterad och förstår snabbt att en katastrof håller på att hända, om de inte tar sig ut i den farliga labyrinten och letar
reda på ny ost.

Sedan får vi följa de fyra personligheterna i deras kamp för förändring. Utbildningen är en insiktsfull och roande berättelse om hur vi kan lära oss att tackla förändringar i arbetsliv och privatliv.

Syfte
Utbildningen är en insiktsfull och roande berättelse om hur vi kan lära oss att tackla förändringar i arbetsliv och privatliv.

Utbildningspaketet består av:
  • DVD-film
  • Studiehandledning
  • CD-rom med studiehandledning

    Samtliga priser som anges ovan är exklusive moms och frakt.

  • Vi rekommenderar!

    Resan
    "Resan" är mer en introduktion till ett tänkande än en utbildning. ”Resan” ger ett märkligt synintryck eftersom horisont och himmel förblir desamma medan landskapet förändras. Det här är givetvis en illusion. På tåget är synfältet begränsat och vi ser bara en liten väg framför oss. Vi måste planera för att nå vårt mål, eftersom vi inte alltid ser det från den plats där vi för stunden befinner oss.