Resan

Orginaltitel:
The Journey

Längd:
3 min

Köppris:
3 400 kr

Hyrpris:
Ej tillgängligt. kr

Påseende:
Finns för påseende kostnadsfritt i 14 dagar. Kund betalar returporto.

Trailer:
Ej tillgänglig.
Filmtext:
"Resan" är mer en introduktion till ett tänkande än en utbildning.

”Resan” ger ett märkligt synintryck eftersom horisont och himmel förblir desamma medan landskapet förändras. Det här är givetvis en illusion. På tåget är synfältet begränsat och vi ser bara en liten väg framför oss. Vi måste planera för att nå vårt mål, eftersom vi inte alltid ser det från den plats där vi för stunden befinner oss.

Det avslöjas för oss genom undersökning och planering. Vi LITAR på gruppen som för oss dit, men vi vet att om vi stöter på hinder under resans gång måste vi revidera våra planer.
När filmen ”Resan” spelades in, hade Nullabor Plains svämmat över och skapat enorma vattensamlingar. På grund av detta var lokföraren tvungen att sakta ned farten och ändra färdvägen. Trots det nådde vi vårt mål. Översvämningen var utan tvivel ett hinder, men den gav oss också tillfälle att få se någonting vackert och sällsynt.
Det är själva kärnan i förändring.

Utbildningspaketet består av:
  • DVD
  • Diskussionsfrågor


    Samtliga priser som anges ovan är exklusive moms och frakt.

  • Vi rekommenderar!

    Jamies Olivers ledarskap
    När människor analyserar sin egen roll som ledare, särskilt när de vill bli bättre på att leda andra, börjar de ofta med att tänka på framstående ledare och hur de kan efterlikna dem. Det kan vara rätt skräckinjagande. Det är viktigt att man inser att man inte kan klona någon annans personlighet.